CHALLENGE. COMPETE. REPEAT

 • Shooting
  0
 • Post production
  0
 • Crew
  0
 • Production time
  0
 • Buzz + Honors
  0
Kunde
Danske Commodities

ET SELSKAB AF KONKURRENTER

I tæt samarbejde med Danske Commodities har vi produceret denne corporate film, som understreger det uafhængige energi handelshus' konkurrencemæssige karakter og unikke drive.

MED LYSETS HASTIGHED

Som filmen forklarer er ingen to dage - eller måske endda 2 minutter - nogensinde de samme hos Danske Commodities. Ved at kombinere udsøgt grafik af virksomhedens kontorer med billeder af energiverdenen omkring, får vi indsigt i virksomhedens 24/7 non-stop indsats for at konkurrere med de etablerede spillere og levere energi til der, hvor der er mest brug for det.

Energy markets never stand still. So neither do we.
Danske Commodities

ET SELSKAB AF KONKURRENTER

I tæt samarbejde med Danske Commodities har vi produceret denne corporate film, som understreger det uafhængige energi handelshus’ konkurrencemæssige karakter og unikke drive.

MED LYSETS HASTIGHED

Som filmen forklarer er ingen to dage – eller måske endda 2 minutter – nogensinde de samme hos Danske Commodities. Ved at kombinere udsøgt grafik af virksomhedens kontorer med billeder af energiverdenen omkring, får vi indsigt i virksomhedens 24/7 non-stop indsats for at konkurrere med de etablerede spillere og levere energi til der, hvor der er mest brug for det.