DESIGN

… ER UDGANGSPUNKTET FOR ALT, VI GØR

Formår du at holde den samme visuelle identitet på tværs af dit brand? Lige fra din hjemmeside til dine filmproduktioner, annoncer og interne dokumenter?

Dit brands visuelle identitet er altafgørende for, hvordan folk opfatter brandet, og hvorvidt de har lyst til at indgå i dialog med dig.

Vi lever og ånder for visuelle formidling, som styrker brands og deres fortællinger. Vores Art Directors og Graphic Designers udvikler og designer unikt indhold til alle platforme og kanaler – fra grafiske spots og broadcast designs til promoer og brandmanualer.

EXPLAINERS

Sommetider kan vejen til at forstå noget komplekst være lang, og du risikerer at miste dit publikum undervejs. Studier viser, at 69 % hellere vil lære om et produkt gennem en video end via tekst.

Explainers er film, som på en enkel og effektiv måde kommunikerer kompleks information, så det er letforståeligt og letfordøjeligt for modtageren.

GRAFISKE SPOTS

Mange af de grafiske spots, vi laver, er taktiske TV-spots, som fokuserer på produkter og priser. I produktionen af disse, er det afgørende, at versionering er indtænkt i designet, således at priser, produkter og sprog let kan udskiftes i hvert enkelt spot, og nemt kan versioneres til andre lande.

Over de sidste 10 år har vi udviklet og opbygget effektive faciliteter, som kan håndtere store mængder af spots, der skal versioneres, tilpasses og distribueres. Vi fokuserer på volume, effektivitet og økonomi – både for vores skyld, men i høj grad også for vores kunders – så vi kan reducere dine løbende omkostninger til produktionen af globale TV-spots, uden at gå på kompromis med kvalitet, levering og design standarder.

OPLEVELSESDESIGN

Alt design handler om den oplevelse, du har, når du interagerer med designet.  Men hos M2 er oplevelsesdesign noget ganske særligt. Oplevelsesdesign trækker på dine følelser, dine behov og den specifikke kontekst, du oplever det i.

Vi hjælper museer, oplevelsescentre, festivaller og andre kulturinstitutioner med at skabe værdifuld storytelling til alle platforme. Når du lægger et projekt hos os, skræddersyer vi en løsning til dig, som matcher den unikke kontekst, dit projekt skal indgå i. I oplevelsesdesign er der ingen grænser for formatet – vi accepterer enhver udfordring.

 

Our ability to deliver multiple services allows us to improve both scheduling and budgeting efficiencies. That way we can help clients create beautiful, effective campaigns and content for any screen.

  • M2 Film are350cool people

  • We amaze (people)6250worldwide every minute

  • We shoot (hours)271of video each month

  • We distribute14037master files each year