VI ER M2 FILM

Danmarks førende leverandør af reklamefilm og branded content til alle platforme. Vi lever og ånder for effektiv storytelling, der skaber resultater.

Vores interne faciliteter dækker al kreativ udvikling, filmproduktion, animation og postproduktion. Hos os får du det hele under ét tag. Det betyder en optimering af budgettet og en effektiv produktion.

Vi stiller høje krav til os selv og til vores kunder. Det gælder både for vores store filmproduktioner, hvor der er mange foran og bag kameraet, og vores små one-man-army produktioner, hvor vi filmer, klipper og publiserer på én og samme dag.

Spørger du os, vil vi gerne være med helt fra starten af din filmproduktion, så vi kan gøre strategien til centrum for den kreative udvikling.

 

 

THE M2 FAMILY

M2 familien er både en global og lokal leverandør af award-vindende film og content til alle platforme. Udover M2 Film i Aarhus, består M2 familien også af M2 Entertainment i Los Angeles, M2 Animation i Bangkok og Mumbai og Duckling i København. Tilsammen er vi mere end 300 film- og animationsfolk verden over.

Vi skaber kampagner og kreativt indhold, der virker!

  • Vi er350Kreative hoveder

  • Vi engagerer6250Personer hvert minut verden over

  • Vi skyder271Timers video hver måned

  • Vi distribuerer14037Masterfiler hvert år