VI ER M2 FILM

Danmarks førende leverandør af reklamefilm og branded content til alle platforme. Vi lever og ånder for effektiv storytelling, der skaber resultater.

Vores interne faciliteter dækker al kreativ udvikling, filmproduktion, animation og postproduktion. Hos os får du det hele under ét tag. Det betyder en optimering af budgettet og en effektiv produktion.

Vi stiller høje krav til os selv og til vores kunder. Det gælder både for vores store filmproduktioner, hvor der er mange foran og bag kameraet, og vores små one-man-army produktioner, hvor vi filmer, klipper og publiserer på én og samme dag.

Spørger du os, vil vi gerne være med helt fra starten af din filmproduktion, så vi kan gøre strategien til centrum for den kreative udvikling.

 

 

THE M2 FAMILY

M2 familien er både en global og lokal leverandør af award-vindende film og content til alle platforme. Udover M2 Film i Aarhus, består M2 familien også af M2 Entertainment i Los Angeles, M2 Animation i Bangkok og Mumbai og Duckling i København. Tilsammen er vi mere end 300 film- og animationsfolk verden over.

Our ability to deliver multiple services allows us to improve both scheduling and budgeting efficiencies. That way we can help clients create beautiful, effective campaigns and content for any screen.

  • M2 Film are350cool people

  • We amaze (people)6250worldwide every minute

  • We shoot (hours)271of video each month

  • We distribute14037master files each year