VERSIONERINGER

GÅR DU EFTER VOLUMEN?

Uanset om du skal bruge 100 YouTube bumbers på forskellige sprog eller 1000 TV-spots i forskellige længer, kan vi klare opgaven.

Over de sidste 10 år har vi udviklet omkostningseffektive produktionsfaciliteter, som kan håndtere enorme mængder versioneringer. Vi har fokus på volumen, effektivitet og økonomi – både for vores skyld, men særligt for vores kunders skyld. På den måde kan vi hjælpe dig med at håndtere og reducere omkostningerne for din løbende filmproduktion – fx til TV eller digital annoncering – uden at gå på kompromis med kvalitet, levering og grafiske standarder.

VI HÅNDTERER MERE END 25.000 FILER HVER ÅR

Kun 0,3 % sendes tilbage til korrektur.

VERSIONERING TIL 30+ LANDE

I over et årti har vi versioneret grafiske TV-spots for JYSK og andre kunder, hvis reklamespots kører i mere end 30 lande. Det betyder, at hvert enkelt TV-spot skal tilpasses det enkelte lands sprog og valuta, samt de formater, som den enkelte TV-station foretrækker. Årligt bliver det til 1500+ TV-spots for JYSK.

Gennem årene har vi opbygget produktionsfaciliteter, som hvert år håndterer mere end 10.000 filer. For at kunne håndtere så stor en mængde filer, er det vigtigt, at versionering inkorporeres i designet fra starten. Designet skal være versionerbart, hvilket betyder, at det skal være nemt at udskifte produkter, tekster og animationer, således spottet på forholdsvis enkel vis kan tilpasses det land, det skal sendes ud i.

Efter versioneringen, sendes hvert enkelt TV-spot forbi vores Mastering-afdeling, som sørger for, at spottet først og fremmest ikke har fejl, og ligeledes har ansvaret for at lave de filformater, som TV-stationerne skal bruge. Det sparer vores kunder for koordinering af utallige spots og håndteringen af enorme mængder data.

Our ability to deliver multiple services allows us to improve both scheduling and budgeting efficiencies. That way we can help clients create beautiful, effective campaigns and content for any screen.

  • M2 Film are350cool people

  • We amaze (people)6250worldwide every minute

  • We shoot (hours)271of video each month

  • We distribute14037master files each year