FILM

NÅ DIN MÅLGRUPPE MED FILM

Vi er din totalleverandør inden for filmproduktion. Vi hjælper dig gennem hele processen – lige fra den kreative udvikling til produktionen og distributionen.

Uanset, om du har behov for en film til at præsentere din virksomhed, en tv-reklame til lancering af et nyt produkt, eller en social media film på 10 sekunder, så har vi holdet til at løse opgaven.

Vi varetager alt fra små one-man-army produktioner til store produktioner med filmhold på mere end 30 mand. Og når optagelserne er i kassen, tager vi din film gennem hele postproduktionen – fra klipning, grading, grafik, musik og lyddesign til formater og undertekster. Alt dette håndterer vi under ét og samme tag, hvilket betyder en optimering af processen, som du både kan mærke i produktionen og på økonomien.

PROCES

Vi hjælper dig gennem hele processen – lige fra den kreative udvikling til distributionen af det færdige produkt.

Når vi først forstår, hvor din forretning er på vej hen, hvilke mål du gerne vil opnå, hvem din målgruppe er, og hvilke platforme vi skal kommunikere på, kan vi gøre strategien til centrum for den kreative udvikling.

Herfra brainstormer, udvikler, illustrerer og skriver vi, indtil vi finder den kreative ide, der løfter dit brand til nye højder.

Så går produktionen i gang! Vi planlægger produktionen af din nye film og tager den igennem hele vores postproduktion, indtil du står med en færdig film, som er klar til at komme ud og leve.

Vi skaber kampagner og kreativt indhold, der virker!

  • Vi er350Kreative hoveder

  • Vi engagerer6250Personer hvert minut verden over

  • Vi skyder271Timers video hver måned

  • Vi distribuerer14037Masterfiler hvert år