Experience Design

Oplevelser skal gøre indtryk på publikum, inspirere dem og give dem lyst til at vide mere.

Det er det mind-set, vi hos M2 Film har, når vi udvikler og designer digitalt og filmisk indhold til fysiske oplevelser. Og med kompetencer inden for strategisk kommunikation, motion design, live action, grafisk design og animation, kan vi imødekomme ethvert behov.

Blandt vores samarbejdspartnere finder du bl.a. museer, oplevelsescentre, festivaller og andre kulturinstitutioner, der alle har et behov for at anvende inspirerende og involverende storytelling i deres formidling.

Klar til en snak?

PROJEKTER MED OPLEVELSEN I CENTRUM

Besættelsesmuseet

Med mennesket og den personlig fortælling i centrum leverede M2 Film blandt andet 480 unikke kortfilm, der fortæller 20 personaers unikke historier under krigen samt film til en portrætvæg med tyskerne i Aarhus. Til forhørslokalet lavede vi en film til projektering med en afhøringsleder fra Gestapo, der taler til publikum som var det dem, der var blevet taget til fange.

Aarhus Stories

Den Gamle By og Filmbyen ønskede at vække interesse for byens unikke historie og samtidig skabe en oplevelse, man kunne være sammen om. M2 Film lavede 5 film af 20 minutters varighed i alt, der skulle projekteres op på hele Domkirkens sydlige facade. Oplevelsen var, i lige dele, en blanding af projection-mapping, en koncert og en biograffilm, der sammen skabte noget helt unikt.

Moesgaard Museum

Museet havde brug for at vække historien om Collosseum til live. M2 Film skabte en 20 minutter lang filmisk fortælling om de sociale klasser, den politiske propagande og de gladiatorkampe, man underholdte sig med i romertiden. Historien udspiller sig på en 25 meter lang væg, som blev specialdesignet til netop denne historie.

Besættelsesmuseet

Aarhus Stories

Moesgaard Museum

Skab indtryk. Sæt aftryk.

Når du lægger et projekt hos os, skræddersyer vi en løsning til dig, som matcher den unikke kontekst, din formidling skal indgå i. Skal oplevelsen sælge dit produkt? Skabe opmærksomhed på dit brand? Eller blot sikre en effektiv og nærværende kommunikation?

Skriv til Kristian Skov eller giv ham et kald på +45 26 83 09 86, så I kan vende jeres ønsker og behov for samarbejdet.

 

Kontakt Kristian for en snak om experience design