WE ARE M2 Film

https://m2film.dk/department/filmproduktion

Filmproduktion

M2 Film er Danmarks førende leverandør af kommercielle film og branded content til alle platforme. Vi lever og ånder for effektiv og begavet storytelling. Vores portefølje inden for filmproduktion spænder bredt, og vi producerer alt fra klassiske reklame- og imagefilm, til produktvideoer, SoMe-content, dokumentarfilm, virksomhedsportrætter og meget mere.
Read more
https://m2film.dk/department/animation-da

Animation

I samarbejde med vores søsterfirmaer M2 Animation og M2 Entertainment skaber vi award-vindende animationsserier, webisodes og branded content til mere end 118 lande. Vores internationale animations-pipeline mellem Danmark, Bangkok og Los Angeles består af mere end 300 producers og animationsartister, som kan håndtere alt fra manuscript, storyboard, instruering, modeling, rigging, layout, lighting, compositing til grading.
Read more
https://m2film.dk/department/social-media-content

Social Media

Vi udvikler og producerer relevant, kreativt og platformsspecifikt indhold til sociale medier. Udover at producere nyt indhold, tilbyder vi også et “genanvendelses”-set-up, hvor vi skaber nyt SoMe-content på baggrund af eksisterende film. Således giver du dit eksisterende indhold nyt liv på andre kanaler, hvilket er med til at øge din reach, fastholde målgruppen og give dit brand opmærksomhed. På den måde får du størst muligt udbytte af dit indhold.
Read more
https://m2film.dk/department/oplevelsesdesign

Oplevelsesdesign

Vi udvikler og producerer oplevelsesdesign og digital visuel storytelling til museer, oplevelsescentre, konferencer og kulturelle institutioner. Der er ingen grænser for formatet – vi springer ud i enhver formidlingsudfordring – uanset om der er tale om en projektion på Aarhus Domkirke, interaktive videoer til børn eller avancerede animationer.
Read more
https://m2film.dk/department/motion-design-da

Motion Design

I vores Design team håndterer vi visuel konceptudvikling fra levende brand identiteter, grafiske film, promoer til broadcast design.
Read more
https://m2film.dk/department/versioneringer

Versioneringer

Over de sidste 10 år har vi udviklet inhouse versionering og distributions faciliteter, som kan håndtere produktioner med stor volumen, der skal udkomme på mange sprog i forskellige lande og TV-stationer. Vi håndterer versioneringen til +38 sprog, fejltjekker og leverer til TV-stationerne. I samarbejde med vores koordinators, laver vores motion graphics artists titusindevis af grafiske TV-spots årligt.
Read more

Seneste arbejde

home

Kom godt hjem

Bilka

Magi i luften

Din Bilpartner

Hurtigt videre

eurodan-huse

Vi bygger dine drømme

NEWS

JYSK – Hvordan forbedrer du dine bedste resultater nogensinde?

Siden 2014 har JYSK arbejdet målrettet på at løfte kundernes kvalitetsopfattelse af brand og produkter – og nu er det tid til at fejre resultaterne.

Read more

Job

Vi leder altid efter nye talenter og freelancere

Send din ansøgning til jobs@m2film.dk

Read more

Vi skaber kampagner og kreativt indhold, der virker!

  • Vi er350Kreative hoveder

  • Vi engagerer6250Personer hvert minut verden over

  • Vi skyder271Timers video hver måned

  • Vi distribuerer14037Masterfiler hvert år